Kræftoverlevere med senfølger på Fyn

I går blev der holdt informationsmøde om foreningen for kræftovelevere med senfølger i Odense. Tanken med mødet er få startet en afdeling af foreningen på Fyn.

Jeg har meldt er frivillig ved Kræftens Bekæmpelse, og mine mærkesager er at få bedre og mere behandling for senfølger samt et bedre rehabiliteringstilbud. I går gik så startskuddet til at få fokus på senfølgerne på Fyn, og det glæder jeg mig meget til at arbejde med. Jeg er tilknyttet foreningen som én af tovholderne på Fyn.

Se indslaget på TV2Fyn i går aftes den 20. maj 2010. Klik her…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Så er du næsten inde i gruppenDu mangler bare lige det sidste trin

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Få dine 5 livskvalitetsforbedrende tips herDet koster kun din mail.

Du tilmelder dig samtidig Danmarks måske bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

Scroll til toppen