Alternativ (selv)hjælp

Der er mennesker herhjemme og rundt om i verden, som har fået diagnosen og måske endda en besked om at lægerne ikke kan hjælpe, men i bedste fald forlænge livet med medicin. Alligevel er nogen der har fået “dødsdommen” på forunderlig vis blevet raske eller har formået at sætte sygdommen i status quo. Nogen gør det med kost og total omlægning af livsstil, andre søger hjælp hos alternative behandlere. I nogle lande bruges religion, meditation, renselsesritualer og der er sikkert mange flere metoder til at bekæmpe sygdommen.

I min verden, så er alle disse metoder som jeg har nævnt og også alle dem jeg ikke har nævnt, et udtryk for, at de stakkels mennesker som får ”dødsdommen” har brug for noget som kan holde liv i et lille håb og dem selv, så de kan vise sig selv, familien og lægen, at selv læger kan tage fejl!

Selvom jeg har fået mine 90% chance for at overleve, så er jeg stadig én af dem, som søger ”helbredelse” i det alternative. Jeg har brugt det som supplement til behandlingen på sygehuset i et forsøg på, selv at bidrage til min helbredelse. Jeg har blandt andet taget kosttilskud, fået zoneterapi, akupunktur, massage, kinesiologi, meditation og mange andre ting. Senere vil jeg fortælle mere om, hvilke alternative veje jeg har valgt og hvorfor. Jeg vil også fortælle lidt om de alternative valg jeg træffer i dag.

Desværre kan jeg ikke give dig en masse råd om, hvordan du kan sorterer i de alternative tilbud, så du kan undgå at falde i hænderne på et af de brodne kar. Men jeg har selv nogle kriterier jeg går efter:

  • Der skal være en hjemmeside som ”taler” til mig. Jeg skal med andre ord synes om hjemmesiden og den skal virke troværdig.
  • Når jeg taler med vedkommende første gang, skal jeg have en fornemmelse af god kemi mellem os.
  • Der skal være respekt – begge veje.
  • Jeg skal være overbevist om, at vedkommende ikke bare vil sælge for enhver pris. Sådan at jeg ved, at de råd og den behandling jeg får, er til mit bedste og ikke udelukkende til hendes eller hans pengepungs bedste.
  • Sidst, men ikke mindst, så følger jeg min intuition.

MEN PAS PÅ!!! Det er en jungle derude, og desværre er der også brodne kar i den branche. Der er nogen som har fundet ud af, at desperate kræftramte er en pengemaskine, og den pengemaskine vil de gerne malke og de gør det ganske skrupelløst.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top