Dyrk din egen Brændenælde

Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal have brændenælder, så læs om brændenælden her.

Bor du på landet eller i hus med have, så bare giv det lidt tid, så plejer brændenælden at komme helt af sig selv, ellers kan du sikkert sagtens finde nogen hos en nabo, i grøftekanten, på engen eller i skoven, og så er det bare hjem og plante.

Vil du helst undgå brændenælderne i din have eller bor du i byen langt væk fra alle de vilde brændenælder, så kan du have dem i en potte. Næste gang du besøger en ven eller veninde som bor i hus med have, så lur mig om ikke de har lidt brændenælde i haven de gerne vil af med. Grav et par planter op med rod og plant ud i din potte. Brændenælder spreder sig via rødderne, så hvis du kan vente lidt længere, så kan du nøjes med at tage rødder med hjem, plante dem, vande dem lidt og vent og se, så har du snart brændenælder.

Når du høster dine brændenælder, så lad de nederste blade sidde på planten, så deler den sig og sætter flere nye skud. På den måde får du hurtigt en tæt plante.

Om vinteren kan du tage potten ind og fortsætte plejen af planten. Du kan også klippe den helt ned og stille den køligt og frostfrit – selvom jeg er sikker på at den vil overleve selv i frostvejr. 🙂

{:}

About Author

Hold dig ikke tilbage... skriv en kommentar :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik

%d bloggers like this: