Trykkammer – det nytter noget!!!

Hvorfor tænkte jeg ikke på det noget før?! Men igen, bedre sent end aldrig.

At hjælpe kræftramte er én af de mest givende ting, som jeg har oplevet. Der er ofte nogle forbavsende små tiltag, der giver store fremskridt. Coachingen er det jeg brænder for, men jeg har også set håbet og gnisten, når jeg fortæller min historie til andre, ikke mindst om den effekt jeg har haft af at komme i trykkammer.

Netop min historie om trykkammeret har vækket et lille håb hos nogle om, at måske kan de også få gjort noget ved deres stråleskader og måske behøver de ikke at leve med så mange smerter. Derfor glæder det mig også, at min historie bliver trykt i næste udgave af KIUs medlemsblad, så endnu flere kan få kendskab til denne behandlingsmulighed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top