Livskvalitet er altafgørende

Livskvalitet er en menneskeret. Når du har overlevet en kræftsygdom bliver livskvaliteten vigtig, men også skrøbelig, for desværre har behandlingen ofte store konsekvenser, fysiske som psykiske, der slår huller i livskvaliteten. Men vælger du at tage ansvaret for dit liv og selv gøre en indsat, så er der hjælp at hente.

Lige så vigtig som livskvaliteten er, så kommer den ikke af sig selv. Du er død og pine nødt til selv at gøre noget. Til gengæld så bestemmer du helt selv hvad livskvalitet er for dig, for hvad der er vigtigt for mig, har ikke nødvendigvis nogen som helst betydning for dig, og derfor kan det da også kræve lidt arbejde, at finde ud af hvad der er vigtigt, eller vigtigst, for dig i dit liv.

jeg vil gerne garantere dig, at når først du ved hvad livskvalitet er for dig, og du retter dit fokus ind på at opnå lige præcis dét, så er resten egentlig bare at sætte det ene ben foran det andet, nyde rejsen og se hvad der sker… jeg lover dig, det kan blive rigtig godt 🙂

About Author

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Få viden, værktøjer, trips og tricks til at tage magten fra kræften. Du får også nogle skarpe tilbud og nye forløbsdatoer før de frigives officielt.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
Privatlivspolitik

Formål

Stedet her er til for at hjælpe dig der har overlevet kræft eller er i gang med det, til selv at gøre noget for at få at opnå en fornyet livskvalitet, for det fede er... du KAN selv gøre noget!

Lene Aagaard © 2020. All rights reserved

Før du smutter - Gør som andre kræftramteFå tips, tricks og viden fra en kræftoverlever til dig

Tilmeld dig Danmarks bedste nyhedsbrev om livet med og efter kræft. Ingen spam. Kun e-mails med tips til kræftramte og tilbud på forløb og workshops, der kan hjælpe dig til at tage magten fra kræften. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik